Arabesque

dance academy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur at vero adipiscing elit, sed do eiusmod.

Splošni pogoji poslovanja

Stran www.zumbaliciouscrew.com in vse objavljene vsebine na tej strani so last ekipe Zumbalicious Crew, ki jo zastopa samostojna podjetnica Lara Klavora s.p. Vsebina se lahko uporablja le v nekomercialne namene in se je brez dovoljenja ne sme razmnoževati, kopirati ali distribuirati na katerikoli drug način.

Podjetnica si pridržuje pravico do vseh sprememb vsebine, ki je objavljena na spletni strani www.zumbaliciouscrew.com.

Splošni pogoji spletne strani www.zumbaliciouscrew.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), varstvom osebnih podatkov (Uredba EU 2016/679 (GDPR), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2), Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) in Zakonom o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP).

Spletno stran upravlja podjetnica Lara Klavora s.p., Cesta na Senico 4N, 1215 Medvode, matična številka: 8267596000, davčna številka: 38579243.

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne strani www.zumbaliciouscrew.com, pravice in obveznosti kupca in spletne strani ter urejajo poslovni odnos med www.zumbaliciouscrew.com (ponudnikom) in kupcem. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje naročila v naročniški sistem). Kupec je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vedno zagotovil naslednje informacije:

 • Podatke podjetja
 • Kontaktne podatke podjetja
 • Bistvene lastnosti Zumbe v dvorani, virtualne Zumbe in dogodkov
 • Dostopnost treningov in dogodkov (kupcu bo dostopen v primernem roku)
 • Cene, ki so jasno in nedvoumno določene
 • Način plačila in uveljavljanje storitve
 • Rok, v katerem je možno odstopiti od storitve in pogoje za odstop
 • Pojasnilo postopka ob pritožbi

Ponudba storitev

Kupec ima na voljo dve vrsti treningov – Zumba v dvorani in virtualna Zumba.

ZUMBA V DVORANI

Zumba v dvorani se izvaja v živo na 2 lokacijah v Ljubljani;

 • Športna dvorana Vižmarje Brod, Na gaju 2, 1000 Ljubljana, vsak ponedeljek in sredo, od 20:00 do 21:00 ter
 • Hiša plesa, Ulica gledališča BTC 8, 1000 Ljubljana, vsak torek in četrtek od 20:30 do 21:30

Treningi potekajo po urniku vse do morebitnega preklica. Izvajalke treningov so članice Zumbalicious Crew ekipe. Na vsakem treningu je prisotna vsaj ena inštruktorica. V primeru odsotnosti inštruktorice poskrbijo za enakovredno zamenjavo. V primeru, da zaradi višje sile trening odpade, o tem pravočasno obvestijo. Najdejo skupni dogovor o tem kako nadomestiti izpuščeni trening. 

Vse treninge, dogodke in ostale storitve izvajajo strokovnjakinje iz izbranih panog, ki se zavezujejo, da bodo storitve vedno ponujene v meri najvišje kvalitete in v zadovoljstvo kupcev. 

VIRTUALNA ZUMBA

Poleg Zumbe v dvorani, je na voljo tudi virtualna Zumba. Nakup virtualne Zumbe se opravi  na spletni strani. Na voljo sta dve možnosti – enkratni obisk ali mesečni paket. Trening  poteka v živo preko spleta, to pomeni da se odvija v realnem času in ponudnik  skupaj s kupci istočasno izvaja trening – vsak na svoji lokaciji. 

Pri nakupu virtualnih treningov dobijo kupci poleg treninga »v živo« tudi posnetek treninga. Kupec prejme povezavo do posnetka na svoj e-mail, posnetek pa je aktiven še nadaljnjih 24 ur. 

Prijava 

ZUMBA V DVORANI

Kupec lahko obišče Zumbo v dvorani kadarkoli znotraj sezone ki traja od septembra do junija (vsako leto). Na trening se lahko prijavi na dva načina, in sicer z nakupom ustrezne Zumba karte, ki ga opravi na spletni strani ali pa izpolni prijavnico v papirnati obliki, ki mu jo dodeli ponudnik po zaključenem prvem treningu. Na prijavnico kupec vpiše svoje osebne podatke, s katerimi ponudnik ravna skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Na prijavnico kupec tudi vpiše katero Zumba karto želi kupiti. Izbira med mesečno Zumbo, 3-mesečno Zumbo in sezonsko Zumbo. Na podlagi izpolnjene prijavnice kupec nadalje opravi spletni nakup izbrane karte.

VIRTUALNA ZUMBA

Za virtualno Zumbo  je potrebno opraviti spletni nakup. Kupec lahko kupi enkratni obisk, glede na razpisane termine treningov, ali pa kupi mesečni paket. V obeh primerih po opravljenem spletnem nakupu in plačilu, kupec prejme e-mail s povezavo do treninga in vsemi navodili kako bo potekal virtualni trening. 

Način plačila in možnosti nakupa

Ponudnik omogoča naslednje vrste plačila:

 • s kreditno kartico po postopku navedenem na spletni strani (Master Card, Visa, BA Maestro)
 • plačilo po predračunu / nakazilo  na TRR

Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški. Kupec ga prejme v e-obliki na svoj e-mail. Račun je v elektronski obliki shranjen na strežniku ponudnika in kupcu dostopen na njegovem e-mailu. Plačilo storitve kupcu zagotavlja, da dobi točno določeno vsebino treninga, ki ga je kupil.

ZUMBA V DVORANI

Sezona Zumbe v dvorani traja od septembra do junija. Na voljo so različne možnosti nakupa karte:

 • Mesečna Zumba;
  • 1x tedensko
  • neomejeno
 • 3-mesečna Zumba;
  • 1x tedensko
  • neomejeno
 • Sezonska Zumba (neomejena Zumba od septembra do junija)

Vse karte omogočajo obiskovanje Zumbe na 2 lokacijah v Ljubljani, in sicer v športni dvorani Vižmarje Brod ter v Hiši plesa BTC, znotraj štirih terminov tedensko. Mesečna karta 1x tedensko vključuje 4 obiske, ki si jih poljubno razporediš znotraj koledarskega meseca. Mesečna karta neomejeno vključuje neomejeno število obiskov znotraj koledarskega meseca. 3-mesečna karta 1x tedensko vključuje 12 obiskov, ki si jih poljubno razporediš znotraj 3 koledarskih mesecev. 3-mesečna karta neomejeno vključuje neomejeno število obiskov znotraj 3 koledarskih mesece. Manjkajočih obiskov ni možno prenašati v naslednji mesec niti v naslednjo sezono. Popusti in akcije se med seboj  izključujejo.

Nakup karte kupec opravi preko spletne strani in je zelo enostaven. Kupec izbere želeno karto in jo »doda v košarico«. Proces nakupa ga vodi skozi zelo jasne korake. Na koncu je potrebno plačilo treningov. Po plačilu prejme potrditveni e-mail o uspešno opravljenem nakupu. Nakup in koriščenje Zumbe je vezan na koledarski mesec. Nakup je možen do 5. v mesecu za tekoči mesec. Po opravljenem nakupu kupec prejme račun na svoj e-mail naslov. V primeru nakupa karte po tem datumu, se Zumba upošteva za naslednji mesec, razliko za tekoči mesec pa ponudnik obračuna ločeno, na podlagi izdanega računa. Kljub temu se kupci lahko pridružijo kadarkoli v letu. Če je to sredi tekočega meseca, se kupcu obračuna sorazmerni del karte za tekoči mesec, z naslednjim mesecem pa mora kupec opraviti spletni nakup.

Cene so brez DDV. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (ponudnik ni DDV zavezanec).

VIRTUALNA ZUMBA

Kupci imajo na voljo dve opciji pristopa do treningov. Na voljo imajo mesečni paket ali enkratni obisk, vezan na točno določen datum.

Mesečni paket se prodaja za vsak koledarski mesec posebej, z veljavnostjo od prvega do zadnjega dne v mesecu. Enkratni obisk je trening za točno določen dan v mesecu.

Redni treningi so napisani na urniku na spletni strani. To pomeni, da so vsi treningi v živo, preko programa Zoom.

Nakup treningov je zelo enostaven. Kupec izbere opcijo treninga, ki jo želi (zgoraj omenjeno) in jo »doda v košarico«. Proces nakupa ga vodi skozi zelo jasne korake. Na koncu je potrebno plačilo treningov. Po plačilu prejme na e-mail povezavo do virtualnega treninga/ov.

Mesečni paket se vedno oglašuje konec tekočega meseca za naslednji mesec. Možnost nakupa je torej do prvega treninga v tistem mesecu. Po tem datumu je možen samo še nakup enkratnega obiska.

Kupec lahko kupi poljubno število enkratnih obiskov. To stori tako, da posamezne obiske doda v košarico in opravi nakup, najkasneje do ene ure pred začetkom treninga.

Cene so brez DDV. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo DDV zavezanci).

Prekinitev kupljene karte

ZUMBA V DVORANI

Ko kupec izpolni prijavnico in opravi nakup izbrane karte, se zaveže, da bo Zumbo obiskoval na podlagi plačane karte. Kupec je sam odgovoren za to kolikokrat v mesecu bo prisoten. Manjkajočih obiskov ni možno prenašati v naslednji mesec niti v naslednjo (novo) sezono. V primeru hujših poškodb, nesreč ali daljše odsotnost zaradi zdravstvenih težav (z zdravniškim potrdilom), je kupljeno karto možno »zamrzniti« in manjkajoče obiske nadomestiti kasneje. 

VIRTUALNA ZUMBA

Mesečni paket se prodaja za vsak mesec posebej. To pomeni, da se kupec ne veže na letno naročnino, ampak se sam odloči za vsak mesec ali bo še nadaljeval s treningi ali ne. Če želi nadaljevati, enostavno vsak mesec opravi nakup.

Poleg treninga v živo (preko Zoom programa), prejme kupec avtomatsko na e-mail tudi posnetek treninga, po končanem treningu.

Na ta način je kupcu omogočeno, da se lahko 100% udeleži vseh treningov v mesecu.

Prekinitev mesečnega paketa ni mogoča, saj ponudnik kupcu omogoča alternativno različico, ki je podrobneje navedena v nadaljevanju splošnih pogojev (glej »Vračilo kupnine«).

Za vsa vprašanja in nejasnosti se kupec lahko obrne na ponudnika na spodaj navedene kontaktne podatke:

 • e-mail: info@zumbaliciouscrew.com
 • socialni mediji: FACEBOOK in INSTAGRAM sporočila
 • preko kontaktnega obrazca na spletni strani

Cene

Cene vseh treningov in dogodkov so objavljene na spletni strani. Vse cene so brez DDV. Cene veljajo v trenutku opravljenega nakupa. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji. 

Pritožbe

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Kupec se lahko v primeru težav na ponudnika obrne preko elektronske pošte ali kontaktnega obrazca na spletni strani.  

Postopek za oddajo pritožb je možen preko elektronske pošte  ali pisno s priporočeno pošiljko na naslov podjetja. Ponudnik se zavezuje, da se bo v roku osmih delovnih dni odzval na pritožbo s predlogom poteka nadaljnje obravnave postopka.

Ponudnik si prizadeva, da se bo po svojih najboljših močeh potrudil, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Vračilo kupnine

ZUMBA V DVORANI

Kot zapisano v poglavju »Prekinitev kupljene karte« si ponudnik pridržuje pravico, da kupnine za plačano Zumba karto ne vrača.

V primeru hude bolezni ali poškodbe, z zdravniškim dokazilom, ponudnik upošteva začasno zamrznitev kupljene karte. Kupcu je tako dana alternativna možnost prenosa zakupljenih obiskov.

VIRTUALNA ZUMBA

V sklopu virtualnih treningov je  poleg opcije treninga v živo, ponujen tudi posnetek treninga. Povezava do posnetka je aktivna še nadaljnjih 24 ur in je ni mogoče prenesti oziroma shraniti na računalnik. Ker sta ponujeni obe opciji, si ponudnik pridržuje pravico, da kupnine za treninge ne vrača.

V skladu s 13. točko 5. odstavka 43.č. člena ZVPot, razen če sta se pogodbeni stranki dogovorili drugače, potrošnik (kupec) nima pravice do odstopa od pogodbe iz 1. odstavka tega člena, saj gre v konkretnem primeru za pogodbo o dobavi digitalne vsebine, ki se ne dostavi na otipljivem nosilcu podatkov, če se je opravljanje storitve začelo na podlagi potrošnikovega izrecnega predhodnega soglasja in s privolitvijo, da s tem izgubi pravico do odstopa od pogodbe.

V primeru hude bolezni ali poškodbe, z zdravniškim dokazilom, ponudnik upošteva začasno zamrznitev mesečnega paketa oziroma ponuja opcijo koriščenja zakupljenih treningov v mesecu, ko je kupec zdrav. Kupcu je tako dana alternativna možnost prenosa zakupljenih treningov.

ZUMBA DOGODKI

Ko so razpisani kakšni aktualni Zumba dogodki, za katere je možen spletni nakup vstopnice, po opravljenem nakupu vračilo kupnine ni možno.

Poravnava obveznosti in neplačilo

V primeru nepravočasno poravnane obveznosti s strani kupca, ga ponudnik seznani, da ne bo prejel dostopa do treningov ali dogodkov oziroma, da ne bo mogel priti na trening v dvorano.   

Spletno naročilo je zasnovano tako, da vključuje takojšnje plačilo. Po opravljenem plačilu prejme kupec e-mail o uspešno opravljenem nakupu. 

V primeru načina plačila preko nakazila z UPN obrazcem je kupec dolžan preveriti ali je prejel račun na njegov e-mail, in sicer v vseh mapah v elektronski pošti. 

Dolžnost kupca je tudi, da ponudnika obvesti o morebitnih napakah na računu preko e-maila.

Odgovornost kupca je, da poplača vse svoje obveznosti za katere je opravil (spletni) nakup.

Kupec se zavezuje, da bo ponudniku posredoval svoje prave, točne in ažurne osebne oziroma kontaktne podatke.

Varstvo osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov kupcev. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, nove ponudbe, dogodkov, računov, lastne raziskave in za ostalo potrebno komunikacijo.

Ponudnik se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost kupcev spletne trgovine. Posredovanje osebnih podatkov ponudniku je v določenih primerih nujno, da lahko ponudnik izpolnjuje svoje pogodbene obveznosti do kupca. Ponudnik zbrane osebne podatke trajno varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07), Zakonom o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št. 109/12, 110/13, 40/14 – ZIN-B, 54/14 – odl. US, 81/15 in 40/17) in Splošno uredbo o varstvu podatkov / Uredba (EU) 2016/679 (angl. General Data Protection Regulation – GDPR).

Uporaba osebnih podatkov

Ponudnik za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje podatke kupca:

 • ime in priimek
 • naslov bivanja
 • firma oz. naziv pravne osebe (če je kupec pravna oseba)
 • davčna številka pravne osebe (če je kupec pravna oseba)
 • e-mail
 • kontaktna telefonska številka
 • država bivanja
 • drugi podatki, ki jih kupec prostovoljno vnese v obrazec v spletni trgovini

Ponudnik osebne podatke zbira z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznih kupcev. 

Namen uporabe

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne strani www.zumbaliciouscrew.com za namen izvedbe spletnega nakupa, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe naročila, hkrati se kupcu dopušča možnost prijave na elektronske novice.

Soglasje k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov s sodelovanjem v nagradnih igrah ali naročilu na novice preko e-maila, kupec dovoljuje ponudniku -podjetju LARA KLAVORA s.p., obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S podanim soglasjem kupec dovoljuje ponudniku, da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje novic preko elektronske pošte, telefonske številke in drugega oglasnega gradiva, obveščanju kupcev o storitvah ponudnika ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere kupec spletne strani posebej privoli. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Pravica do obveščanja in izbrisa

Kupec ima pravico do informacij o svojih osebnih podatkih, s katerimi razpolaga ponudnik, kot tudi pravico do izbrisa teh podatkov. Če ima kupec vprašanja glede izbrisa, predelave ali uporabe osebnih podatkov, se lahko obrne na: info@zumbaliciouscrew.com ali pošlje ponudniku zahtevek po pošti (s priporočeno pošiljko): Lara Klavora s.p., Cesta na Senico 4N, 1215 Medvode, s pripisom Zumbalicious Crew. Iz baze prejemnikov obvestil se kupec lahko kadarkoli odjavi s sporočilom na info@zumbaliciouscrew.com.

Ponudnik je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezan k varovanju osebnih podatkov kupcev. Ponudnik ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja kupca posredoval osebnih oz. drugih podatkov tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke kupca, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja.

Spletna stran z namenom varovanja podatkov sprejema ustrezne ukrepe in uporablja metode in sredstva, ki zagotavljajo varovanje podatkov.

Lara Klavora s.p., Cesta na Senico 4N, 1215 Medvode, matična številka: 8267596000, davčna številka: 38579243, TRR: SI56 2900 0005 2772 707.

Splošni pogoji so v uporabi od 01.08.2022.