Posamezni treningi

Te zanima nakup posameznega online treninga? Ni problema, zate imamo tudi to možnost. Na naši video platformi lahko izbiraš med različnimi Zumba in CIRCL Mobility treningi. Preprosto izbereš in plačaš le tisti trening, ki ti ustreza. S to možnostjo lahko uživaš v prilagodljivosti in svobodi izbire, ne da bi se zavezal k naročnini. Razišči svet gibanja in energije, kjerkoli in kadarkoli. 

Na voljo 24 ur na dan

Zumba on Demand je na voljo uporabnikom 24h / dan.

Začnite kadarkoli

Začnite vadbo kadar imate čas, brez prilagajanja.

Nadaljujte kadarkoli

Vadbe ni potrebno dokončati takoj. Z vadbo lahko nadaljujete kjer koli ste ostali.

Preprosto, Enostavno

Video platforma Zumba on demand je enostavna za uporabo.

ON DEMAND TRENINGI

Virtualna zumba

Razišči obsežno video vsebino na naši video platformi, kjer najdeš različne Zumba in CIRCL Mobility treninge. Preprosto izbiraš med treningi, ki ustrezajo tvojemu urniku in željam, ter plačaš glede na potrebo. Pridruži se nam že danes in doživi užitek prilagodljivih vadb, ki se popolnoma prilagajajo tvojemu življenjskemu slogu.

VIRTUALNA ZUMBA V ŽIVO

Virtualna zumba

Pridruži se nam na virtualnih Zumba treningih v živo, kjer plešeš z nami iz udobja svojega doma. Doživi noro energijo plesnih koreografij ter se druži z živahno skupnostjo ljubiteljev Zumbe. Enostavno in interaktivno – pripravi se, da v udobju svojega doma sprostiš svojega notranjega plesalca. Prijavi se zdaj in zaplešimo skupaj!