3-MESEČNA KARTA + 1 MESEC GRATIS

Ob nakupu katerekoli 3-mesečne karte za mesec september, oktober in november, prejmeš dodatni mesec Zumbe v decembru BREZPLAČNO!

Ob nakupu 3-mesečne karte v okviru akcije 3-MESEČNA KARTA + 1 MESEC GRATIS, bo dodatni mesec avtomatsko zabeležen v naši evidenci in ga ni potrebno dodati v košarico ob nakupu. Akcija velja za nakupe do 15. septembra. Akcije in popusti se med seboj izključujejo.

Zumba®

Pridruži se nam na Zumba treningih v dvorani, kjer boš migal/a v dobri družbi ob energični glasbi. Naše ure Zumbe so polne plesa, latino ritmov, novih hitov, dobre energije in kvalitetnih koreografij.
 
Mesečna karta 1x tedensko vključuje 4 obiske, ki si jih poljubno razporediš znotraj koledarskega meseca. Na voljo imaš  4 termine tedensko na 2 lokacijah v Ljubljani.
Mesečna karta neomejeno vključuje neomejeno število obiskov znotraj koledarskega meseca. Na voljo imaš  4 termine tedensko na 2 lokacijah v Ljubljani.
3-mesečna karta 1x tedensko vključuje 12 obiskov, ki si jih poljubno razporediš znotraj 3 koledarskih mesecev. Na voljo imaš 4 termine tedensko na 2 lokacijah v Ljubljani.
3-mesečna karta neomejeno vključuje neomejeno število obiskov znotraj 3 koledarskih mesecev. Na voljo imaš 4 termine tedensko na 2 lokacijah v Ljubljani.
Sezonska karta neomejeno vključuje neomejeno število obiskov znotraj celotne sezone (od septembra do junija). Na voljo imaš 4 termine tedensko na 2 lokacijah v Ljubljani.
IN

Brezplačen prvi obisk

Prvi obisk treninga je brezplačen

20% Popust na prvi vpis

Uporabi kodo: PRVIVPIS
velja za mesečno Zumbo

15% Popust za nadaljnega družinskega člana

Kontaktirajte nas

10% Popust za študente

Uporabi kodo: STUDENT

*Popusti se ne seštevajo.

Izberi si možnost, ki ti ustreza in zapleši z nami!

Nakup in koriščenje Zumbe je vezan na koledarski mesec.

Manjkajočih obiskov ni možno prenašati v naslednji mesec.

Nakup je možen do 5. v mesecu.

V primeru nakupa po tem datumu, se vam Zumba upošteva za naslednji mesec.

Razliko obračunamo ločeno.

Pogosta vprašanja

Zumba je primerna za vse, ki obožujejo ples in latino ritme. Plesno predznanje ni potrebno, saj so treningi zasnovani tako, da ustrezajo udeležencem različnih telesnih pripravljenosti in različne starosti.

Trening se izvaja v skupinskih vadbenih prostorih, udeleženci nosijo udobna športna oblačila, obutev s podporo (dvoranska športna obutev) ter s seboj prinesejo vodo in brisačko.

Dolžina Zumba treninga je 60 minut. Vsak trening vsebuje ogrevanje, osrednji plesni del ter ohlajanje.

Za udeležbo na treningu ni potrebna predhodna prijava.

Udeležba na treningih je možna kadarkoli znotraj sezone. Sezona Zumbe v dvorani traja od septembra da junija.

Vse karte so vezane na koledarski mesec. Vsi nakupi opravljeni do 5. v mesecu veljajo za tekoči mesec. Nakupi opravljeni po 5. v mesecu se upoštevajo za naslednji mesec

Neizkoriščenih obiskov (že aktivne karte) ni možno prenašati v naslednji mesec. Izjema so hujše zdravstvene težave.

Neizkoriščenih obiskov (že aktivne karte) ni možno prenašati v naslednjo sezono.

Sezona Zumbe v dvorani traja od septembra do junija.