Vadba za zaposlene

Vadba za zaposlene je postala pomemben del sodobnega delovnega okolja. Številna podjetja prepoznavajo koristi, ki jih prinaša redna telesna aktivnost njihovim zaposlenim. Organiziranje vadbe za zaposlene omogoča izboljšanje splošnega zdravja, povečanje produktivnosti in zmanjšanje stresa med zaposlenimi.
 
Redna telesna aktivnost spodbuja timsko delo, vpliva na pozitivno delovno vzdušje ter izboljšuje telesno držo in energijo zaposlenih. Vadba za zaposlene prinaša tudi koristi za podjetje, saj zmanjšuje bolniške odsotnosti, povečuje zadovoljstvo in motivacijo ter spodbuja inovativnost in sodelovanje med oddelki.
 
Vadba za zaposlene ima torej številne prednosti tako za zaposlene, kot tudi za podjetja. S tem, ko se organizacija odloči vlagati v dobro počutje zaposlenih skozi vadbo, ustvarja pozitivno delovno okolje, ki spodbuja zdravje, produktivnost in sodelovanje med zaposlenimi.

Izboljšanje zdravja

Organizirane vadbe vplivajo na izbolšanje zdravja.

Timsko delo

Redna telesna aktivnost spodbuja timsko delo v podjetju.

Koristi podjetja

Vadba za zaposlene prinaša koristi za podjetja saj zmanjšuje bolniško odsotnost.

Pozitiven vpliv vadbe

Vadba povečuje zadovoljstvo in motivacijo ter spodbuja inovativnost.

Zumba® / Zumba Gold®

Vadba za zaposlene

Za podjetja izvajamo obe različici Zumbe (Zumba® in Zumba Gold®), primerno vadbo izberemo in prilagodimo glede na potrebe in želje vsakega podjetja.

Ponujamo dve obliki sodelovanja:

CIRCL Mobility™

Vadba za zaposlene

Poleg Zumbe, podjetjem ponujamo tudi revolucionarno vadbo CIRCL Mobility™. Je odlična izbira za zaposlene v podjetjih, saj združuje več pomembnih koristi za njihovo dobro počutje in uspešnost na delovnem mestu. Ta vadba je namenjena raztezanju in razgibavanju, ki je zelo pomembno za vse, ki opravljajo delo v sedečem položaju in na splošno veliko ur preživijo pred računalnikom. Je zelo primerna za izvajanje v času delovnika, saj se posamezniki med vadbo ne prepotijo toliko, in lahko po vadbi nadaljujejo s svojim delom.

Vadba CIRCL Mobility traja 12 ali 30 minut, dolžino treninga pa lahko prilagodimo glede na potrebe in želje podjetja. Prav tako lahko izvajamo poljubno kombinacijo različnih programov (Zumba® / Zumba Gold® / CIRCL Mobility™) znotraj treninga za zaposlene. Vsako podjetje ima individualne potrebe, zato pri oblikovanju ponudbe upoštevamo vaše želje in skupaj oblikujemo trening, ki bo zaposlenim v veselje, hkrati pa bo za posameznike in podjetje prinašalo veliko koristi.

CIRCL Mobility™ je inovativen program mobilnosti, zasnovan za izboljšanje prožnosti, gibljivosti in kakovosti gibanja. S kombinacijo razteznih vaj, dinamičnih premikov in ciljno usmerjenih vaj povečuje obseg gibanja sklepov, prožnost mišic ter celotno zavedanje telesa. Primeren je za vse nivoje telesne pripravljenosti in pomaga optimizirati telesno zmogljivost, preprečevati poškodbe in izboljšati potencial vašega telesa.

Zaradi narave sodobnih delovnih okolij, kjer veliko zaposlenih večinoma sedi za mizo, se pogosto pojavljajo težave s slabo držo in omejeno gibljivostjo. Vadba CIRCL Mobility prinaša ciljno usmerjen pristop k reševanju teh težav. Z različnimi vajami, ki so prilagojene zahtevam delovnih mest, pomaga zmanjšati napetost v mišicah in izboljšati gibljivost sklepov.

Ena izmed ključnih prednosti vadbe CIRCL Mobility je, da je primerna za vse ravni telesne pripravljenosti. Zaposleni se lahko vadbe udeležijo ne glede na to, ali so začetniki ali bolj izkušeni, saj se intenzivnost vaj prilagaja individualnim sposobnostim. To spodbuja sodelovanje in povezanost med zaposlenimi ter zagotavlja varen in učinkovit pristop k vadbi.

Redna vadba CIRCL Mobility prinaša številne pozitivne učinke na delovnem mestu. Povečana gibljivost in boljša telesna drža lahko izboljšata udobje med delom, zmanjšata utrujenost ter pripomoreta k večji koncentraciji in produktivnosti. Poleg tega lahko skupinska vadba spodbuja timsko delo ter ustvarja pozitivno in motivacijsko delovno okolje, kar ima dolgoročne koristi za podjetje kot celoto.

Pogosta vprašanja

Za zaposlene ponujamo programe Zumba® / Zumba Gold® / CIRCL Mobility™, prav tako lahko izvajamo kombinacijo različnih programov znotraj treninga za zaposlene. Pri oblikovanju ponudbe upoštevamo želje podjetja in skupaj oblikujemo trening glede na želje in potrebe.

Ponujamo tudi možnost, da vaši zaposleni obiskujejo naše redne treninge Zumbe, ki jih imamo na urniku – po predhodnem dogovoru.

Treninge za zaposlene lahko izvajamo na lokaciji podjetja ali virtualno preko programa Teams / ZOOM ali drugih. Poleg tega zaposleni lahko obiskujejo tudi naše redne treninge Zumbe, ki jih imamo na urniku – po predhodnem dogovoru.

Treninge za zaposlene izvajamo med delovnim časom na lokaciji podjetja ali virtualno preko programa Teams / ZOOM ali drugih. Poleg tega zaposleni lahko obiskujejo tudi naše redne treninge Zumbe, ki jih imamo na urniku – po predhodnem dogovoru.

Da, treninge za zaposlene lahko izvajamo tudi virtualno.

Za izvajanje programa Zumba® in Zumba Gold® ne potrebujemo nobenih rekvizitov. Pri programu CIRCL Mobility™ pa se uporablja blazina za vadbo.