Splošni pogoji poslovanja

Stran www.zumbaliciouscrew.com in vse objavljene vsebine na tej strani so last ekipe Zumbalicious Crew, ki jo zastopa podjetje ZC d.o.o. Vsebina se lahko uporablja le v nekomercialne namene in se je brez dovoljenja ne sme razmnoževati, kopirati ali distribuirati na katerikoli drug način.

Podjetje si pridržuje pravico do vseh sprememb vsebine, ki je objavljena na spletni strani www.zumbaliciouscrew.com.

Splošni pogoji spletne strani www.zumbaliciouscrew.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-1), varstvom osebnih podatkov (Uredba EU 2016/679 (GDPR), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2), Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-2) in Zakonom o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP).

Spletno stran upravlja podjetje ZC d.o.o., Trpinčeva ulica 37a, 1000 Ljubljana, matična številka: 9379177000, davčna številka: 97494330.

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne strani www.zumbaliciouscrew.com, pravice in obveznosti kupca in spletne strani ter urejajo poslovni odnos med ZC d.o.o. (ponudnikom) in kupcem. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje naročila v naročniški sistem). Kupec je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vedno zagotovil naslednje informacije:

 • Podatke podjetja
 • Kontaktne podatke podjetja
 • Bistvene lastnosti Zumbe v dvorani, virtualne Zumbe, načinov sodelovanja s podjetji in dogodkov
 • Dostopnost treningov in dogodkov (kupcu bo dostopen v primernem roku)
 • Cene, ki so jasno in nedvoumno določene
 • Način plačila in uveljavljanje storitve
 • Rok, v katerem je možno odstopiti od storitve in pogoje za odstop
 • Pojasnilo postopka ob pritožbi

Kupec ima na voljo dve vrsti treningov: Zumba v dvorani in Virtualna Zumba. Pri Zumbi v dvorani sta na voljo dva programa, in sicer ZUMBA® in ZUMBA GOLD®. Pri virtualni Zumbi je na voljo Video platforma, kjer do vsebine virtualnih treningov kupec lahko dostopa na dva načina, in sicer v obliki NAROČNINE (postane naš član) ali kot POSAMEZEN NAKUP TRENINGOV. 

Ponuja se tudi sodelovanje s podjetji v dveh možnih oblikah: vadba za zaposlene ter sodelovanje na teambuildingih in drugih športnih dogodkih.

Vsaj enkrat na leto Zumbalicious Crew organizira večji športni dogodek, s tujimi in slovenskimi gosti. Namen dogodkov je spodbujanje aktivnega življenjskega sloga, omogočanje novih plesnih izkušenj udeležencem ter krepitev Zumba skupnosti v Sloveniji.

ZUMBA V DVORANI

ZUMBA® /ZUMBA GOLD®

Zumba v dvorani se izvaja v živo na 2 lokacijah v Ljubljani;

 • Športna dvorana Vižmarje Brod, Na gaju 2, 1000 Ljubljana, vsak ponedeljek od 20:00 do 21:00 in sredo, od 19:00 do 20:00 ter od 20:00 do 21:00
 • Hiša plesa, Ulica gledališča BTC 8, 1000 Ljubljana, vsak torek in četrtek od 20:30 do 21:30

Treningi potekajo po urniku vse do morebitnega preklica. Izvajalke treningov so članice Zumbalicious Crew ekipe. Na vsakem treningu je prisotna vsaj ena inštruktorica. V primeru odsotnosti inštruktorice poskrbijo za enakovredno zamenjavo. V primeru, da zaradi višje sile trening odpade, o tem pravočasno obvestijo svojo bazo vadečih preko e-maila in ustnega obvestila na treningu. Najdejo skupni dogovor o tem kako nadomestiti izpuščeni trening.

Ob praznikih Zumba treningi odpadejo.

Vse treninge, dogodke in ostale storitve izvajajo licencirane Zumba inštruktorice, članice Zumbalicious Crew ekipe, ki se zavezujejo, da bodo storitve vedno ponujene v meri najvišje kvalitete in v zadovoljstvo kupcev.

VIRTUALNA ZUMBA

Na voljo je Video Platforma, kjer je omogočen dostop do vseh video vsebin. Dostop do video vsebin je možen na dva načina, in sicer v obliki NAROČNINE (kupec postane naš član) ali kot POSAMEZEN NAKUP TRENINGOV. Do video vsebin lahko dostopa iz udobja svojega doma, kjerkoli in kadarkoli.

Vsebina, ki je na Video Platformi:

 • Virtualna Zumba® v živo, ki poteka v živo preko določenega programa (ZOOM-a). Kupcu nudi izjemno izkušnjo, saj je v realnem času del Zumba treninga, ki poteka preko elektronskih naprav. Po končanem treningu, je članom na voljo tudi posnetek treninga.
 • Vnaprej posneti Zumba treningi, ki so na dveh nivojih: začetniki in napredni. 
 • Vnaprej posneti CIRCL Mobility treningi.
 

Kot ČLAN ima kupec neomejen dostop do vseh vsebin, ves čas trajanja naročnine. V primeru POSAMEZNEGA NAKUPA TRENINGOV, so le-ti kupcu na voljo 48 ur, šteje se od trenutka nakupa dalje. 

Izjema je online program Zumba za začetnike, kateri ni vključen v sklopu naročnine in je možen samo kot posamezen nakup. Program je kupcu na voljo neomejeno časa.

Do vsebin kupec dostopa preko povezave na spletni strani www.zumbaliciouscrew.com, rubrika VIDEO PLATFORMA.

 

SODELOVANJE S PODJETJI

Podjetjem omogočajo sodelovanje na dva načina. Ponujajo vadbo za zaposlene, ki se lahko izvaja na sedežu podjetja v času delovnika, virtualno preko elektronskih naprav ali na način, da se zaposleni podjetja udeležijo treningov na lokacijah v Ljubljani, kjer potekajo redni treningi ekipe Zumbalicious Crew. Za podjetja lahko pripravijo program, ki ga izvedejo na teambuildingih ali sodelujejo na športnih dogodkih in konvencijah. Za pripravo ponudbe se naročnik dogovori z Zumbalicious Crew.

ZUMBA V DVORANI

ZUMBA®/ZUMBA GOLD®

Kupec lahko obišče Zumbo v dvorani kadarkoli znotraj sezone ki traja od septembra do junija (vključno z junijem). Vsak je dobrodošel na prvi, brezplačni trening, kjer preizkusi Zumbo in se odloči ali je to vadba primerna zanj/o. Predhodne prijave niso potrebne. Po opravljenem treningu se kupec odloči ali bo obiskoval Zumba treninge. V tem primeru opravi spletni nakup na spletni strani. Izbira med mesečno Zumbo, 3-mesečno Zumbo, sezonsko Zumbo ali opravi nakup posameznih obiskov. Po uspešno opravljenem nakupu je kupec avtomatsko zabeležen v evidenci.

VIRTUALNA ZUMBA

Kupec ima na voljo dva načina prijave/nakupa, in sicer:

 • lahko postane naš član, kjer plačuje mesečno/letno naročnino na našo video platformo. Dostop do video vsebin je ves čas trajanja naročnine neomejen
 • lahko kupi posamezen virtualni trening. Dostop do kupljenega treninga je omejen na 48 ur (šteje se od trenutka nakupa dalje).
 

DOGODKI

Vsi aktualni dogodki so objavljeni na spletni strani ponudnika. Pri vsakem dogodku je opis dogodka, informacija kdaj in kje poteka, komu je namenjen ter kakšna je cena. Kupec vstopnico za dogodek kupi preko spletne strani, na enostaven način. Po nakupu prejme na svoj e-mail potrdilo in vse potrebne informacije.

V postopku opravljanja spletnega nakupa se kupcu ponudi možnost kreiranja uporabniškega računa. Le-ta mu nudi vpogled v njegova naročila, potrdila o nakupih in druge informacije vezane na vsa pretekla naročila. V nasprotnem primeru lahko nakup opravi tudi kot gost.

ZUMBA V DVORANI IN ZUMBA DOGODKI

Ponudnik omogoča naslednje vrste plačila:

 • s kreditno kartico po postopku navedenem na spletni strani (Master Card, Visa, BA Maestro)
 • plačilo po predračunu / nakazilo  na TRR
 • s storitvijo Link/Apple Pay
 

VIRTUALNA ZUMBA

Ponudnik na svoji Video Platformi omogoča naslednji vrsti plačil:

 • s kreditno kartico po postopku navedenem na spletni strani (Master Card, Visa, BA Maestro)
 • s storitvijo Link/Apple Pay
 

Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški. Kupec ga prejme v e-obliki na svoj e-mail. Račun je v elektronski obliki shranjen na strežniku ponudnika in kupcu dostopen na njegovem e-mailu. Plačilo storitve kupcu zagotavlja, da dobi točno določeno vsebino, ki jo je kupil.

ZUMBA V DVORANI

ZUMBA®/ZUMBA GOLD®

Sezona Zumbe v dvorani traja od septembra do junija. Na voljo so različne možnosti nakupa karte:

 • Mesečna Zumba;
  • 1x tedensko
  • neomejeno
 • 3-mesečna Zumba;
  • 1x tedensko
  • neomejeno
 • Sezonska Zumba (neomejena Zumba od septembra do junija)
 • Nakup posameznik obiskov

ZUMBA®

Vse karte omogočajo obiskovanje Zumbe na 2 lokacijah v Ljubljani, in sicer v športni dvorani Vižmarje Brod ter v Hiši plesa BTC, znotraj štirih terminov tedensko. Mesečna karta 1x tedensko vključuje 4 obiske, ki si jih kupec poljubno razporedi znotraj koledarskega meseca. Mesečna karta neomejeno vključuje neomejeno število obiskov znotraj koledarskega meseca. 3-mesečna karta 1x tedensko vključuje 12 obiskov, ki si jih kupec poljubno razporedi znotraj 3 koledarskih mesecev. 3-mesečna karta neomejeno vključuje neomejeno število obiskov znotraj 3 koledarskih mesece. Sezonska karta vključuje neomejeno število obiskov znotraj sezone. Posamezni obiski se koristijo znotraj sezone. Ko kupec vnovči vse obiske, lahko opravi nov nakup.

ZUMBA GOLD®

Karte omogočajo obiskovanje Zumbe na lokaciji v Ljubljani, in sicer v športni dvorani Vižmarje Brod, znotraj enega termina tedensko. Mesečna karta 1x tedensko vključuje 4 obiske, ki jih kupec izkoristi znotraj koledarskega meseca. 3-mesečna karta 1x tedensko vključuje 12 obiskov, ki jih kupec izkoristi znotraj 3 koledarskih mesecev. Posamezni obiski se koristijo znotraj sezone. Ko kupec vnovči vse obiske, lahko opravi nov nakup.

Manjkajočih obiskov ni možno prenašati v naslednji mesec niti v naslednjo sezono. Popusti in akcije se med seboj izključujejo.

Nakup karte kupec opravi preko spletne strani in je zelo enostaven. Kupec izbere želeno karto in jo »doda v košarico«. Proces nakupa ga vodi skozi zelo jasne korake. Na koncu je potrebno plačilo treningov. Po plačilu prejme potrditveni e-mail o uspešno opravljenem nakupu. Nakup in koriščenje Zumbe je vezan na koledarski mesec. Nakup je možen do 5. v mesecu za tekoči mesec. Po opravljenem nakupu kupec prejme račun na svoj e-mail naslov. V primeru nakupa karte po tem datumu, se Zumba upošteva za naslednji mesec, razliko za tekoči mesec pa ponudnik obračuna ločeno, na podlagi izdanega računa. Kljub temu se kupci lahko pridružijo kadarkoli v letu. Če je to sredi tekočega meseca, se kupcu obračuna sorazmerni del karte za tekoči mesec, z naslednjim mesecem pa mora kupec opraviti spletni nakup.

VIRTUALNA ZUMBA

Kupec ima na voljo dva načina nakupa, in sicer:

 • lahko postane naš član, kjer plačuje mesečno/letno naročnino na našo Video Platformo. Dostop do video vsebin je ves čas trajanja naročnine neomejen.
 • lahko kupi posamezen virtualni trening. Dostop do kupljenega treninga je omejen na 48 ur (šteje se od trenutka nakupa dalje).
 

Cene so brez DDV. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (ponudnik ni DDV zavezanec).

SODELOVANJE S PODJETJI

Ponudba se pripravi v skladu z željami naročnika. Za pripravo ponudbe naročnik kontaktira Zumbalicious Crew preko e-mail naslova: [email protected] ali kontaktnega obrazca na spletni strani.

DOGODKI

Dogodki se organizirajo enkrat do dvakrat letno. Objavi se ga na naslovni strani spletne strani. Nakup vstopnic je možen na spletni strani v trgovini. Kupec opravi nakup, prejme potrditveni e-mail in na dan dogodka pride na lokacijo dogodka. Vse povezane informacije glede dogodka (ponudba hotelov v bližini, program, spremljevalni program) kupec prejme na svoj e-mail.

ZUMBA V DVORANI

Ko kupec izpolni prijavnico in opravi nakup izbrane karte, se zaveže, da bo Zumbo obiskoval na podlagi plačane karte. Kupec je sam odgovoren za to kolikokrat bo prisoten v zakupljenem obdobju. Manjkajočih obiskov ni možno prenašati v naslednji mesec niti v naslednjo (novo) sezono. V primeru hujših poškodb, nesreč ali daljše odsotnost zaradi zdravstvenih težav (z zdravniškim potrdilom), je kupljeno karto možno »zamrzniti« in manjkajoče obiske nadomestiti kasneje. Sezonska karta ne omogoča funkcije zamrznitve.

VIRTUALNA ZUMBA

Kupec lahko naročnino kadarkoli prekine. Prekinitev naročnine opravi sam, in sicer na Video Platformi pod rubriko My account.  

Prekinitev posameznega nakupa virtualnega treninga ni možna.

DOGODKI

Kupljeno vstopnico za dogodek ni možno preklicati.

Za vsa vprašanja in nejasnosti se kupec lahko obrne na ponudnika na spodaj navedene kontaktne podatke:

 • e-mail: [email protected]
 • socialni mediji: FACEBOOK in INSTAGRAM sporočila
 • preko kontaktnega obrazca na spletni strani

Cene vseh treningov in dogodkov so objavljene na spletni strani. Vse cene so brez DDV. Cene veljajo v trenutku opravljenega nakupa. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji.

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Kupec se lahko v primeru težav na ponudnika obrne preko elektronske pošte ali kontaktnega obrazca na spletni strani.

Postopek za oddajo pritožb je možen preko elektronske pošte ali pisno s priporočeno pošiljko na naslov podjetja. Ponudnik se zavezuje, da se bo v roku osmih delovnih dni odzval na pritožbo s predlogom poteka nadaljnje obravnave postopka.

Ponudnik si prizadeva, da se bo po svojih najboljših močeh potrudil, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

ZUMBA V DVORANI

Kot zapisano v poglavju »Prekinitev kupljene karte« si ponudnik pridržuje pravico, da kupnine za plačano Zumba karto ne vrača.

V primeru hude bolezni ali poškodbe, z zdravniškim dokazilom, ponudnik upošteva začasno zamrznitev kupljene karte, z izjemo sezonske karte. Kupcu je tako dana alternativna možnost prenosa zakupljenih obiskov.

VIRTUALNA ZUMBA

Kupec lahko naročnino kadarkoli prekine. Prekinitev naročnine opravi sam, in sicer na Video Platformi pod rubriko My account. Vračilo za že plačano naročnino ni možno.

Vračilo kupnine za nakupa posameznega virtualnega treninga ni možno.

ZUMBA DOGODKI

Ko so razpisani kakšni aktualni Zumba dogodki, za katere je možen spletni nakup vstopnice, po opravljenem nakupu vračilo kupnine ni možno.

V primeru nepravočasno poravnane obveznosti s strani kupca, ga ponudnik seznani, da ne bo prejel dostopa do treningov ali dogodkov oziroma, da ne bo mogel priti na trening v dvorano.

Spletno naročilo je zasnovano tako, da vključuje takojšnje plačilo. Po opravljenem plačilu prejme kupec e-mail o uspešno opravljenem nakupu.

V primeru načina plačila preko nakazila na TRR je kupec dolžan opraviti nakazilo na podlagi podatkov, ki jih je prejel v potrditvenem e-mailu. Po opravljenem plačilu mora kupec preveriti ali je prejel račun na njegov e-mail, in sicer v vseh mapah v elektronski pošti. Račun se izda v nekaj dnevih od datuma plačila.

Dolžnost kupca je tudi, da ponudnika obvesti o morebitnih napakah na računu preko e-maila.

Odgovornost kupca je, da poplača vse svoje obveznosti za katere je opravil (spletni) nakup.

Kupec se zavezuje, da bo ponudniku posredoval svoje prave, točne in ažurne osebne oziroma kontaktne podatke.

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov kupcev. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, nove ponudbe, dogodkov, računov, internih dogodkov z vadečimi, lastne raziskave in za ostalo potrebno komunikacijo.

Ponudnik se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost kupcev spletne trgovine. Posredovanje osebnih podatkov ponudniku je v določenih primerih nujno, da lahko ponudnik izpolnjuje svoje pogodbene obveznosti do kupca. Ponudnik zbrane osebne podatke trajno varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2, Uradni list RS, št. 163/22), Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-2, Uradni list RS, št. 130/22, 110/13, 40/14 – ZIN-B, 54/14 – odl. US, 81/15 in 40/17, 189/21, ZDU-1M) in Splošno uredbo o varstvu podatkov / Uredba (EU) 2016/679 (angl. General Data Protection Regulation – GDPR).

Ponudnik za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje podatke kupca:

 • ime in priimek
 • naslov bivanja
 • firma oz. naziv pravne osebe (če je kupec pravna oseba)
 • davčna številka pravne osebe (če je kupec pravna oseba)
 • e-mail
 • kontaktna telefonska številka
 • država bivanja
 • drugi podatki, ki jih kupec prostovoljno vnese v obrazec v spletni trgovini

 

Ponudnik osebne podatke zbira z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznih kupcev.

Kupec se z nakupom karte strinja in dovoljuje, da Zumbalicious Crew zbira, obdeluje in uporablja njegove osebne podatke za potrebe njihovega delovanja, pri čemer so dolžni ravnati v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in v skladu z EU GDPR (splošna uredba o varstvu podatkov – Uredba EU 2016/679 GDPR). Kupec dovoljuje javno objavljanje slikovnega, video in zvočnega materiala na socialnih omrežjih, ki je bil opravljen na Zumba treningih in drugih dogodkih. Posneti material pripomore k promociji dejavnosti Zumbalicious Crew ekipe.

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne strani www.zumbaliciouscrew.com za namen izvedbe spletnega nakupa, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe naročila, evidence vadečih ter za namene obveščanja preko e-mailov. Ob opravljenem spletnem nakupu je kupec avtomatsko dodan v bazo, kjer se ga obvešča o vseh novostih in dogajanjih znotraj Zumbalicious Crew aktivnosti. Hkrati se kupcu dopušča možnost prijave na elektronske novice tudi če ni opravil spletnega nakupa.

Soglasje k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov s sodelovanjem v nagradnih igrah ali naročilu na novice preko e-maila, kupec dovoljuje ponudniku -podjetju ZC d.o.o., obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S podanim soglasjem kupec dovoljuje ponudniku, da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje novic preko elektronske pošte, telefonske številke in drugega oglasnega gradiva, obveščanju kupcev o storitvah ponudnika ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere kupec spletne strani posebej privoli. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Kupec ima pravico do informacij o svojih osebnih podatkih, s katerimi razpolaga ponudnik, kot tudi pravico do izbrisa teh podatkov. Če ima kupec vprašanja glede izbrisa, predelave ali uporabe osebnih podatkov, se lahko obrne na: [email protected] ali pošlje ponudniku zahtevek po pošti (s priporočeno pošiljko): ZC d.o.o., Trpinčeva ulica 37a, 1000 Ljubljana, s pripisom Zumbalicious Crew. Iz baze prejemnikov obvestil se kupec lahko kadarkoli odjavi s sporočilom na [email protected] ali samodejno preko povezave na odjavo, ki jo prejme v e-mailu.

Ponudnik je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezan k varovanju osebnih podatkov kupcev. Ponudnik ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja kupca posredoval osebnih oz. drugih podatkov tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke kupca, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja.

Spletna stran z namenom varovanja podatkov sprejema ustrezne ukrepe in uporablja metode in sredstva, ki zagotavljajo varovanje podatkov.

ZC d.o.o., Trpinčeva ulica 37a, 1000 Ljubljana,
matična številka: 9379177000, davčna številka: 97494330, TRR: SI56 0700 0000 4061 868.

Splošni pogoji so v uporabi od 01.07.2024.