Teambuildingi in dogodki

V današnjem času je krepitev timskega duha v podjetjih ključnega pomena. Odnosi med sodelavci se zgradijo na delovnem mestu, vendar okrepijo izven le-tega. Potrebni so razni dogodki izven delovnega mesta, kjer je priložnost, da se vaš team sprosti in poveže v drugačnem smislu. Teambuildingi in drugi športni dogodki bodo pripomogli k dejstvu, da bodo zaposleni še bolj povezani, začutili bodo pripadnost podjetju, drug drugemu in si skozi zabaven način ustvarili nove vzorce odnosov.

Teambuildingi

Z vami lahko sodelujemo na teambuildingih vašega podjetja.

Športni dogodki

Z vami lahko sodelujemo na športnih dogodkih.

Konvencije

Sodelujemo na različnih konvencijah povezanih s podjetji.

Prilagodlivost

Program prilagodimo vašim željam in potrebam.

Teambuildingi

Za podjetja

Ali v vašem podjetju razmišljate o organizaciji team buildinga oziroma internega dogodka za zaposlene? Potrebujete nekoga, ki bo prebil led in povezal celotno ekipo? Ne tvegajte, da bi vaš dogodek postal običajno druženje, zato ga ponesite v višavo s pravo vsebino. Z veseljem vam priskočimo na pomoč ter za vas pripravimo program, ki bo vse navzoče dvignil na noge in jim pognal kri po žilah.

Program Zumbe prilagodimo vašim željam in potrebam. Možnosti so:

Program je sestavljen iz dinamičnih plesnih koreografij in je namenjen širši populaciji brez zahtevanega plesnega predznanja. Korake spremlja latino glasba, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Udeleženci potrebujejo športno opremo in superge. Nasmeh in dobra volja po vadbi zagotovljena!

Kontaktirajte nas in z veseljem bomo pripravili ponudbo za vaš dogodek.

Športni dogodki / konvencije

Za podjetja

Zumbalicious Crew lahko postanemo del vaše ekipe na športnem dogodku!

Če pri organizaciji programa potrebujete vsebino, ki bo predvsem zabavna, energična in plesna, potem morate vključiti Zumbo. Gre za kardio vadbo, zasnovano na principu intervalnega treninga. Vadba pripomore h krepitvi telesa, izgubi maščobe in boljši splošni telesni pripravljenosti. Največ koristi prinaša na posameznikovo psihofizično stanje, saj deluje kot “antistresna” terapija, kar vadbo naredi edinstveno.

Program Zumbe prilagodimo vašim željam in potrebam. Možnosti so:

Z veseljem se dogovorimo o obliki sodelovanja na vašem dogodku, športni konvenciji, maratonu ali drugi vrsti dogodka.

Pogosta vprašanja

V osnovi ponujamo Zumba trening, ki ga lahko popolnoma prilagodimo naročniku. Prilagodimo lahko dolžino Zumba vadbe, težavnost, ponovitve, izbor glasbe/koreografij, plesni stil in podobno.

Cena programa je odvisna od dolžine dogodka, števila udeležencev, lokacije, posebnih pogojev in vseh specifičnih želja naročnika. Za ponudbo nas kontaktirajte in jo za vas z veseljem pripravimo.

Seveda, dolžino programa prilagodimo vašim potrebam in potrebam dogodka. Pri tem smo zelo fleksibilne.

Tako je, na dogodkih smo vedno prisotne vse tri članice ekipe, saj delujemo kot ekipa in ne posamezne inštruktorice.

Tako je. Vesele bomo skupnega kreiranja programa. Zanima nas za kakšen dogodek gre, kakšen je namen dogodka, kakšna so pričakovanja, koliko bo prisotnih udeležencev in za koliko časa nas potrebujete. Vse to so sestavni deli za oblikovanje programa.

Da, že večkrat smo sodelovale. Izpostavimo lahko dogodek Migi Migi dan (preimenovan v Dan miganja zame), Libi fest, vrsto let smo tudi same organizatorke lastnih športnih dogodkov in Zumba Masterclassov v sodelovanju s priznanimi tujimi inštruktorji.