Zumba za začetnike

Razvij svoj plesni ritem in osvoji Zumbo v 1 mesecu.
 
Z našim programom Zumba za začetnike vas popeljemo na nepozabno potovanje, kjer boste spoznali in osvojili 4 razburljive latino plesne stile in odplesali kar 36 norih koreografij. Pri nakupu našega programa prejmete ne samo treninge, temveč tudi popolno izkušnjo, ki bo oživila vašo strast do plesa in vadbe.

Kaj prejmete:

Še vedno na skrivaj občudujete ljudi, ki se zibajo ob vročih latino ritmih? Ste morda menili, da ples ni vaša stvar, da ni nekaj, kar zmorete?

Sedaj je čas, da odvržete te dvome in se prepustite čarom latino plesnih ritmov! Program Zumba za začetnike vam bo odprl vrata v svet plesa, kjer boste spoznali, da ples ni zapleten, ampak izjemno zabaven in preprost način vadbe.

Začnite svojo Zumba pustolovščino že danes, osvojite osnovne korake in postanite bolj zdrava ter srečna različica sebe.

Začnite zdaj, le za 39,90 EUR, in z vsakim gibom prispevajte k izboljšanju svojega počutja, vitalnosti ter dokažite sami sebi, da tudi vi znate plesati!

Kaj lahko zamudite, če se nam ne pridružite?

Verjemite nam, tega ne želite zamuditi. Zakaj?

Ker bi zamudili priložnost, da se na zabaven in učinkovit način prepustite pravim latino ritmom, ob katerih se boste počutili bolj samozavestno in polno energije.

Ker si želite občutiti svežino in vitalnost. Odkrili boste, da vaše življenje postaja bolj dinamično in zabavno, hkrati pa boste veseli izboljšanja svojega telesnega počutja. Z vsakim korakom boste stopali proti bolj zdravemu in aktivnejšemu življenjskemu slogu.

Ker je Zumba primerna tudi za vas, čeprav si ne upate priznati. Prav vsak posameznik ima pravico doživeti veselje plesa. Zdaj imate priložnost, da osvojite osnovne latino korake, ki bodo okrepili vašo samozavest. Ne izpustite te izjemne priložnosti.

Zakaj je program Zumba za začetnike točno to kar iščete?

V samo 1 mesecu boste priča popolni preobrazbi svojega življenja, ko boste ugotovili, da ste sposobni osvojiti vsak plesni korak ter postati prava Zumba zvezda.

Odkrijte top 4 koristi, ki jih pridobite z našim programom:

Pridružite se nam danes in doživite vse te koristi ter spremenite svoje življenje na bolje!

Povečana samozavest

Z osvojenimi koraki Zumbe se boste počutili neverjetno samozavestno.

Izboljšanje zdravja

Zumba je kardio vadba, ki ne le topi kalorije, ampak tudi izboljšuje mišični tonus.

Zmanjšanje stresa

Sprostite svoje endorfine sreče in pozabite na vsakodnevni stres.

Neskončno udobje

Program se prilagodi vam in vašemu ritmu. Na voljo za vedno, kjerkoli in kadarkoli.

Pridružite se nam danes!

Tukaj smo za vas

V našem programu vas popeljemo skozi pot postopnega napredka, s konstantno podporo v vsakem koraku vaše plesne poti. Program je zasnovan tako, da ga lahko večkrat ponovite in vedno znova utrjujete svoje znanje, kar pripomore k dvigu vaše samozavesti.

Najtežje je narediti prvi korak in se odločiti za spremembo. To zahteva veliko poguma. A vedite, da se do velikih dosežkov v življenju pride ravno s spremembami in izzivi, ki se jih lotimo. Na začetku nas je strah, a občutek ko človek doseže svoj zadani cilj je neprecenljiv.

Na tej poti do cilja bomo ekipa Zumbalicious Crew vedno ob vas! Vodile vas bomo in vam pomagale, da osvojite vse plesne korake ter na koncu sami sebi potrdite, da ste pravi plesalci. Občutek zmagoslavja bo neprecenljiv!

Vsi smo nekoč bili na začetku in dosegli svoje cilje. Zaupajte nam, da vas bomo usmerili in pripeljali do željenega cilja.

Naše dolgoletne izkušnje so nas pripeljale do točke, da smo zmožne usmeriti in pomagati vsem, ki želijo osvojiti Zumba korake. Vse tri članice ekipe Zumbalicious Crew smo plesalke od malih nog, in smo na ta način osvojile različne plesne tehnike, ki jih skozi življenje samo še izboljšujemo in utrjujemo. Vse tri smo licencirane Zumba inštruktorice in se redno izobražujemo na plesnem področju.

Do sedaj nam je zaupalo že več kot 500 oseb, ki so se na različne načine pridružile naši veliki Zumba družini. Z nami zumbajo na naših rednih Zumba treningih v dvorani, Virtualnih Zumba treningih ali dogodkih, ki jih organiziramo 2x/letno.

Zakaj nam je do sedaj zaupalo že toliko oseb? Prepričajte se in začnite svojo Zumba pot z nami že danes!

Vrednost programa

Vemo, da plesne vadbe pogosto ne spadajo med najbolj dostopne na tržišču. In to ni naključje. Ekipa Zumbalicious Crew smo s posebno skrbnostjo in predanostjo pripravile program, ki vam bo zagotovil najboljše izkušnje. Vendar pa se to zahtevno delo vseeno odraža v ceni.

Program je zasnovan po principu individualnega Zumba treninga z inštruktorjem. Že za posamezen individualni plesni trening bi odšteli 60 EUR. Naš program vsebuje kar 4 sklope individualnih treningov, kar bi pomenilo 240 EUR.

V programu prejmete tudi dodatni 40 minutni Zumba trening, prilagojen za začetnike. Za obisk takega trening bi morali odšteti 25 EUR.

Prav tako z nakupom programa dobite ekskluziven dostop do naše skupnosti, kjer ste deležni naše 100% podpore ter ekskluzivnega obveščanja o aktualnih Zumba temah. Vrednost dostopa do zaprte FB skupine in 100% podpore naše ekipe bi nanesla dodatnih 50 EUR.

Ko pa pogledate, kaj vse pridobite v okviru našega programa Zumba za začetnike – 12 plesnih treningov s prilagojeno razlago korakov, 40 minutni Zumba trening prilagojen za začetnike, dostop do zaprte FB skupine in podporno okolje – bi pomenilo, da bi za tovrstni program morali odšteti celih 315 EUR.

Toda verjemite, temu ne bo tako!

Zdaj imate priložnost, da se nam pridružite po izjemni ceni. Profesionalno zasnovan program Zumba treningov sedaj dobite že za samo 39,90 EUR!

Ne zamudite te priložnosti in se nam pridružite zdaj!

Kako je program oblikovan

V programu Zumba za začetnike boste spoznali kar 4 latino plesne stile!

Program Zumba za začetnike je oblikovan v 4 sklope, vsak sklop predstavlja različen plesni stil, in sicer:

Vsak sklop oz. plesni stil je sestavljen iz 3 treningov, ki se po težavnosti stopnjuje. Vsak trening v uvodnem delu vsebuje razlago plesnih korakov in v drugem delu te plesne korake uporabimo v 3 različnih plesnih koreografijah.

Po opravljenih in osvojenih 4 latino plesnih stilih pa vas na koncu čaka poseben bonus – 40 minutni Zumba trening, ki vas bo popeljal še globlje v svet zabave in gibanja.

Pri oblikovanju programa smo ekipa Zumbalicious Crew poskrbele, da bo vsak korak na vaši plesni poti natančno voden, in sicer s posebno razlago plesnih korakov na začetku vsakega treninga.

To pomeni, da boste lahko uživali v plesu, ne glede na svojo trenutno plesno izkušnjo.

Vsi treningi so vam na voljo kadarkoli in kjerkoli, tako da boste plesne korake z lahkoto osvojili.

Vse plesne koreografije so oblikovane z mislijo na vašo enostavno sledenje. Sistem “lahkotnega sledenja” je ključno vodilo, kar pomeni, da lahko korakom sledite ne glede na vašo plesno ritmičnost ali znanje.

Ni pomembno, ali že imate občutek za ritem ali ne, ali ste popolni začetnik ali že poznavalec plesa – vse, kar potrebujete, je želja po gibanju, plesu in zabavi

V našem programu se koreografije stopnjujejo na treh različnih nivojih. To pomeni, da je program primeren za vse, ne glede na vaše predhodno plesno znanje.

Znotraj posameznega plesnega stila so 3 treningi, ki se stopnjujejo glede na težavnost plesnih korakov in intenzivnost same vadbe:

1. Trening: osnovni plesni koraki, nizka intenzivnost

2. Trening: napredni plesni koraki, srednja intenzivnost

3. Trening: zahtevni plesni koraki, visoka intenzivnost

Tako boste vsak plesni stil začeli z bolj osnovnimi koraki in se postopoma prebili k višji ravni plesnih veščin.

Pri programu Zumba za začetnike ne potrebujete nobenih dodatnih pripomočkov, uteži, blazine ali drugih naprav.

Vse, kar potrebujete, je približno 2 kvadratna metra prostora in želja po zabavi ter aktivnem gibanju. Brez omejitev, brez kompliciranja, samo čista plesna zabava!

Pridružite se nam in se prepustite svetu plesa, energije in zabave.

zakaj tega programa enostavno ne smete zamuditi

Ste siti občutka slabe kondicije in osebnega nezadovoljstva? Čas je, da to spremenimo. Naš program Zumba za začetnike je zasnovan tako, da vadbo naredi zabavno in dostopno. Izgubili boste kilograme, okrepili samozavest in se znebili stresa. Ne iščite dlje! Program Zumba za začetnike je vaša vozovnica do bolj zdravega, srečnejšega in bolj aktivnega načina življenja.

Odkrijte čarobnost Zumbe!

Zumba je več kot le plesna vadba; je revolucija v svetu športa! Naš posebej oblikovan program Zumbe je primeren za začetnike in vam pomaga, da samozavestno vstopite v svet plesnega fitnesa.

Zakaj je naš program edinstven?

 

Kaj boste prejeli:

Pridružite se nam še danes!

Ne zamudite priložnosti za preoblikovanje svoje vadbene rutine. Pridružite se našemu programu Zumba za začetnike danes in naredite prvi korak do bolj zdravega, srečnejšega in bolj aktivnega načina življenja.

Preizkusite program Zumba za začetnike brez skrbi.

Če vas rezultati ne bodo absolutno pozitivno presenetili, vam v roku 30 dni in brez kakršnih koli dodatnih vprašanj povrnemo celotno kupnino.

Pogosta vprašanja

Program ni časovno omejen. Po uspešno opravljenem nakupu lahko s programom takoj pričnete.

Do programa dostopate neomejeno časa, kar pomeni, da do njega dostopate kjerkoli in kadarkoli. Program si lahko tudi večkrat predvajate.

Program je namenjen vsem, ki se želiti naučiti osnovnih plesnih korakov in osvojiti latino ritme. Namenjen je vsem, ki si želite svojo vadbeno rutino popestriti z zabavnimi plesnimi koreografijami, ob katerih ne boste imeli občutka, da dejansko trenirate. Program je primeren za vse, saj se intenzivnost in zahtevnost treningov postopno stopnjujeta. Predhodno znanje plesa ni potrebno.

Treningi so v celoti posneti in vodeni s strani ekipe Zumbalicious Crew. Razdeljeni so na 4 sklope, vsak sklop predstavlja različen plesni stil, in sicer: merengue, salsa, cumbia in reggaeton. Vsak sklop oz. plesni stil je nadalje sestavljen iz 3 treningov, ki se po težavnosti stopnjuje. Vsak trening v uvodnem delu vsebuje razlago plesnih korakov in v drugem delu te plesne korake uporabimo v 3 različnih plesnih koreografijah. Po opravljenih in osvojenih 4 latino plesnih stilih pa vas na koncu čaka poseben bonus – 40 minutni Zumba trening, ki vas bo popeljal še globlje v svet zabave in gibanja.

V osnovi je program oblikovan tako, da vsak plesni stil osvojite v enem tednu, kar pomeni, da celotni program osvojite v enem mesecu. Vsekakor pa lahko program prilagodite svojemu urniku in Zumbate z nami tudi dlje. Vsi treningi so zelo zabavni in poučni, tako da verjamemo, da si boste trening želeli večkrat predvajati.

Celotni program vam je na voljo na naši video platformi, kjer si ustvarite svoj uporabniški račun. Do programa lahko dostopate kjerkoli in kadarkoli.

Najprej preveri v mapi SPAM ali PROMOCIJE, saj mail velikokrat zaide tja. V mailu najdeš povezavo do naše video platforme, kjer si ustvariš svoj profil in preko katere dostopaš do zakupljenega programa. Če na video platformi že imaš ustvarjen profil se enostavno vpišeš z uporabniškim imenom in geslom. Program bo viden na nadzorni plošči. Če nič od tega ne pomaga, pa nam brez skrbi piši na [email protected] in vse bomo uredili!

Treningi znotraj posameznega sklopa trajajo 20 minut. Bonus Zumba trening traja 40 minut.

Seveda, program je oblikovan z namenom, da vam pomaga osvojiti osnovne plesne korake. Vsak sklop oz. plesni stil je sestavljen iz 3 treningov, ki se po težavnosti stopnjujejo. Vsak trening v uvodnem delu vsebuje razlago plesnih korakov in v drugem delu te plesne korake uporabimo v 3 različnih plesnih koreografijah. Treninge si lahko tudi večkrat predvajate in tako zagotovite odlične rezultate.

Nosečnost je za vsako žensko drugačna izkušnja, zato odgovora na to vprašanje ne moremo poenotiti. Najboljše se je posvetovati pri svojem osebnem zdravniku.

Tudi na to vprašanje težko odgovorimo za vse enako. Najboljše se je posvetovati pri svojem osebnem zdravniku.

Ekipa Zumbalicious Crew garantiramo kakovost in rezultate. Kaj to pomeni? V kolikor v roku 30 dni po opravljenem nakupu ne boste zadovoljni s programom, vam bomo brez vprašanj vrnili celotno kupnino. Brez vprašanj, brez skrbi in brez tveganj.

Za izvajanje programa ne potrebujete nobenih pripomočkov. Potrebujete zgolj nekaj prostora za izvajanje plesnih korakov.

Program je primeren tako za moške kot ženske vseh starostnih skupin.

Po uspešno opravljenem nakupu, pošljite prošnjo za pridružitev FB skupini. Najdete jo s klikom na povezavo: https://www.facebook.com/groups/837260559721076/