Dogodki

ZUMBA®MASTERCLASS: BROTHERS TWINZ

V Slovenijo prihajata svetovno znana Zumba inštruktorja iz Kolumbije, znana pod imenom Brothers Twinz!

Jeseni vabimo vse Zumba navdušence in navdušenke na 2,5 urni ZUMBA® MASTERCLASS z Brothers Twinz in Zumbalicious Crew. Daniel in Nicolas Garcia navdušujeta tisoče ljudi po celem svetu in prepričane smo, da bosta očarala tudi vas. Udeležite se dogodka in izkusite njuno edinstveno mešanico odličnih Zumba koreografij in nore latino zabave, ki je primerna prav za vsakogar. Pridite in se prepričajte, zakaj sta dvojčka iz Kolumbije obnorela cel svet!

 

World-renowned Zumba presenters from Colombia, also known as Brothers Twinz, are coming to Slovenia!

This Autumn we invite all Zumba lovers to 2,5 hours ZUMBA® MASTERCLASS with Brothers Twinz and Zumbalicious Crew! Daniel and Nicolas Garcia inspire thousands of people around the world and we’re sure they will impress you, too. Attend the event and experience their unique blend of great Zumba choreographies and crazy Latin fun, suitable for everyone. Come and see for yourself why so many Zumba lovers are going crazy about the twins from Colombia!

SOBOTA (SATURDAY) - 9.9.2023 - OD 18:00 DO 21:00 (FROM 18:00 TO 21:00)

ZIN člani – kontaktirajte nas za posebno ponudbo! / ZIN members – contact us for a special offer!

Loading...

34 EUR

WORKSHOP: SALSA CALEÑA

Svetovno znana inštruktorja, plesalca in koreografa iz Kolumbije, znana pod imenom Brothers Twinz, bosta v Sloveniji vodila tudi plesno delavnico Salse Caleñe. Ta plesna zvrst izvira iz mesta Cali v Kolumbiji, od koder prihajata omenjena gosta.

Plesna delavnica bo trajala 2 uri, izvedeli pa bomo veliko o zgodovini in kulturi salse v Caliju, naučili se bomo osnovne korake salse caleñe in koreografijo, ki jo bomo na koncu tudi posneli.
Delavnica je primerna za vse plesne navdušence – od začetnikov do bolj veščih salsa plesalcev.
Pridruži se nam na tej neverjetni delavnici, ki te bo naravnost navdušila!

 

World-renowned presenters, dancers and choreographers from Colombia, also known as Brothers Twinz, will hold a Salsa Caleña workshop in Slovenia. The workshop is dedicated to the city of Cali, Colombia, where our guests were born and raised.

Salsa caleña workshop will be 2 hours long and we will learn about the history and culture of salsa in Cali, the basic steps of salsa caleña and choreography, which we will record at the end of the class.
This workshop is suitable for all dance enthusiasts – from the beginners to more advanced salsa dancers.
Come and join us on this incredible workshop that you will definitely love!

SOBOTA (SATURDAY) - 9.9.2023 - OD 15:00 DO 17:00 (FROM 15:00 TO 17:00)
Loading...

30 EUR

ZUMBA®MASTERCLASS: PEDRO CAMACHO

V Slovenijo prihaja svetovno znan Zumba inštruktor iz Dominikanske Republike – PEDRO CAMACHO!
Ob začetku nove Zumba sezone te vabimo, da se nam pridružiš na 2 urnem ZUMBA®MASTERCLASS-u, ki ga bo vodil energičen in razposajen PEDRO CAMACHO.
Pedro je mednarodni inštruktor Zumbe, ki s svojo zavzetostjo in pozitivno energijo navdušuje in polni dvorane po celem svetu. V svoji karieri si je oder delil s številnimi zvezdami iz sveta Zumbe, med drugim tudi z Betom Perezom – kreatorjem Zumbe.

 

World-renowned Zumba presenter from the Dominican Republic – PEDRO CAMACHO, is coming to Slovenia!
At the start of the new Zumba season, we’re inviting you to join us on 2 hour ZUMBA®MASTERCLASS led by energetic and enthusiastic PEDRO CAMACHO. Pedro is an international Zumba instructor, who inspires people and fills sports halls all over the world with his dedication and positive energy. Throughout his career, he shared the stage with numerous big names in the Zumba world, one of them being Beto Perez, the creator of Zumba.

PETEK (FRIDAY) - 30.9.2022 - OD 19:00 DO 21:00 (FROM 19:00 TO 21:00)

Na dan dogodka lahko karto kupite na vhodu.
Cena: 30€

Naš tradicionalni »New Year – New You Zumba Party« se letos vrača v dvorano!

Odločile smo se, da je čas, da se ponovno združimo in zaplešemo skupaj v živo, zato bo naš sedmi, tradicionalni dogodek po dveh letih ponovno potekal v dvorani.

Vabimo te, da se nam pridružiš na »Welcome Spring Zumba Party«, kjer bomo skupaj pozdravili pomlad tako kot mi najbolje znamo – s plesom in pozitivno energijo!

Zate pripravljamo športno obarvano zabavo in pester spremljevalni program. V ritme ZUMBE te bomo popeljale nasmejane in energične Zumbalicious Crew, prepotil/a se boš ob gostujoči vadbi BADASS BEJBA z Manco Šepetavc, z nami pa bo tudi prehranska svetovalka Simona Fabjan.

Na dogodku te bomo razvajali z degustacijo različnih dobrot, vsak udeleženec bo prejel praktično darilo, potegoval/a pa se boš lahko tudi za super nagrade naših sponzorjev!

SOBOTA - 26.3.2022 - OD 18:00 DO 21:30
Loading...
Sold

30 EUR