Arabesque

dance academy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur at vero adipiscing elit, sed do eiusmod.

Dogodki

ZUMBA®MASTERCLASS: PEDRO CAMACHO

V Slovenijo prihaja svetovno znan Zumba inštruktor iz Dominikanske Republike – PEDRO CAMACHO!
Ob začetku nove Zumba sezone te vabimo, da se nam pridružiš na 2 urnem ZUMBA®MASTERCLASS-u, ki ga bo vodil energičen in razposajen PEDRO CAMACHO.
Pedro je mednarodni inštruktor Zumbe, ki s svojo zavzetostjo in pozitivno energijo navdušuje in polni dvorane po celem svetu. V svoji karieri si je oder delil s številnimi zvezdami iz sveta Zumbe, med drugim tudi z Betom Perezom – kreatorjem Zumbe.

 

World-renowned Zumba presenter from the Dominican Republic – PEDRO CAMACHO, is coming to Slovenia!
At the start of the new Zumba season, we’re inviting you to join us on 2 hour ZUMBA®MASTERCLASS led by energetic and enthusiastic PEDRO CAMACHO. Pedro is an international Zumba instructor, who inspires people and fills sports halls all over the world with his dedication and positive energy. Throughout his career, he shared the stage with numerous big names in the Zumba world, one of them being Beto Perez, the creator of Zumba.

PETEK (FRIDAY) - 30.9.2022 - OD 19:00 DO 21:00 (FROM 19:00 TO 21:00)

Na dan dogodka lahko karto kupite na vhodu.
Cena: 30€

Naš tradicionalni »New Year – New You Zumba Party« se letos vrača v dvorano!

Odločile smo se, da je čas, da se ponovno združimo in zaplešemo skupaj v živo, zato bo naš sedmi, tradicionalni dogodek po dveh letih ponovno potekal v dvorani.

Vabimo te, da se nam pridružiš na »Welcome Spring Zumba Party«, kjer bomo skupaj pozdravili pomlad tako kot mi najbolje znamo – s plesom in pozitivno energijo!

Zate pripravljamo športno obarvano zabavo in pester spremljevalni program. V ritme ZUMBE te bomo popeljale nasmejane in energične Zumbalicious Crew, prepotil/a se boš ob gostujoči vadbi BADASS BEJBA z Manco Šepetavc, z nami pa bo tudi prehranska svetovalka Simona Fabjan.

Na dogodku te bomo razvajali z degustacijo različnih dobrot, vsak udeleženec bo prejel praktično darilo, potegoval/a pa se boš lahko tudi za super nagrade naših sponzorjev!

SOBOTA - 26.3.2022 - OD 18:00 DO 21:30
Loading...
Razprodano

30 EUR